Koningsdag, ‘De hoer en de prinses’

#Mensenhandel #prinses #troon #koning Laten we even stil staan bij dit verhaal:

 

“De hoer en de prinses”

30 april laatste koninginnendag en tevens de dag van de troonwissel! Ik vond het prachtig een sprookje, wat zagen Willem Alexander en Maxima er prachtig uit, ik kon zo weg dromen, de manier waarop de NOS de beelden in de huiskamer bracht waren prachtig. Vanochtend fietste ik naar kantoor, ik dacht;

Hé, deze dag wordt door de pooier gezien als een top dag voor de prostituee. Ineens vond de ik vrolijk lachende gezichten van de feestvierders gisteren wrang. Wat bitter, naast het feesten, zoveel meisjes in de gedwongen prostitutie, zij moeten op deze dag een top dag draaien, niet 10 a 20 klanten maar gemiddeld 40, hoe schrijnend hoe pijnlijk en knap van die dames dat ze zo veel kunnen verdragen, ode aan deze sterke vrouwen en een schreeuw om de wetten aan te passen, hoe kan je een dergelijk prachtige dag in je land laten overschaduwen door deze vorm van uitbuiting. Of … oh nee we zien het niet, het is toch niet zo, dat doen ze toch zelf… Het wordt tijd voor verandering.

 

De hoer en de prinses, niet Maxima, maar ik, ooit terecht gekomen in de gedwongen prostitutie en nu getrouwd met een prins. Het stelt hier in Nederland natuurlijk niet zo veel voor maar voor mij wel, zo trots dat ik bij deze familie Futa hoort. Volgens mij is mijn man de vierde in lijn van broers om de titel Koning te krijgen, wat hij nooit zal doen hij is te veel Nederlander geworden, wel steunt hij mij in mijn werk om de misstanden in prostitutieland boventafel te krijgen. Juist doordat ik met hem getrouwd ben kon ik de vreselijke traumatische ervaringen echt tackelen (opruimen). Het is te lang geleden om nog echt te voelen hoe het was, maar ik weet het was afschuwelijk, niet op het moment dat ik achter het raam stond te werken, toen was ik blij met een top dag want dan was de pooier zo trots! Ik was zover afgesloten van mijn gevoel en overleefde ik alleen maar. Totaal geïdentificeerd met het hoer zijn en totaal ontvreemd van liefde.

Liefde, hoe kunnen we in stand houden dat het een eervol beroep is, de prostituee die zelf kiest om 5 klanten per dag te bedienen omdat dat haar inkomsten geeft, een vrouw die weet te doseren en heel goed bewust is van haar lichaam is anders dan de jonge vrouwen die voor een pooier geld moeten verdienen. Ik ben er klaar voor om de prostitutiewet aan te passen en U?

Wist u dat:

Als je op ‘hoer’ de synoniemenlijst nakijkt zie je de woorden: lichtekooi, prostitué, slet, snol, tippelaarster!

Als je op ‘prostituee zoekt zie je: hoer, lichtekooi en tippelaarster.