TahR ‘Terug aan het Roer’, (Rotterdam Mei 2017)

De nieuwe voorlichters hebben in 2016 verschillende voorlichtingen verzorgt Met als grote klapper in Zwolle op het Deltion College, zes keer voorlichting aan meer dan 100 leerlingen per keer. In drie dagen 1000 jongeren bereikt, dit was voor de dames Indrukwekkend, pittig en intensief maar ze hebben het wel gedaan. Trots zijn wij op ze.

We begonnen aan ons traject, opleiden van ervaringsdeskundigen, eind 2015, het doel was o.a. om in 2016/2017 met drie voorlichters actief te zijn. Dit doel hebben we uiteindelijk niet weten vast te houden, de reden is wel heel mooi: twee van de vier voorlichters zijn een HBO en MBO opleiding gestart en één is haar eigen praktijk als nagel en wimperstylist begonnen.  Met zo’n pittige opleiding en ook nog eens je gezin ernaast was de reden om te stoppen met het geven van voorlichtingen.

Enorm trots zijn we op de dames, Terug aan het Roer heeft hier zeker goed gewerkt. Dat we niet de extra hulp hebben in de vorm van voorlichters is minder belangrijk dan het feit dat we 4 dames hebben geholpen hun weg te vinden.

TahR mogelijk door het VSB Fonds en het Oranje Fonds (je kan ook vriend worden via www.oranjefonds.nl/vrienden )